Сумка-месенджер для дзеркальної камери та 15" ноутбука NG A2560 Africa Medium Satchel

Додати до порівняння
Код: NG A2560
Немає на складі



Цiна 0.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
ЗАХИСТИТЬ свою професійну фототехніку за допомогою нової сумки NG A2560 Africa Medium Satchel для індивідуальних передач, DSLR, laptop.

Місткість даної моделі сумки Вас дуже порадує, тому що в неї з легкістю поміщається професійна дзеркальна фотокамера з прикріпленим об'єктивом, кілька додаткових об'єктивів або один додатковий об'єктив і спалах.

Ноутбук відмінно поміститься в спеціальний чохол. Діагональ екрана може бути до 15,4 дюймів, тому Ваш ноутбук може завжди бути з Вами без ризику його пошкодити.

Багато додаткових кишень, в яких можна зберігати велику кількість особистих речей.

Кишені на клапані розраховані для дрібних аксесуарів, таких як кришка від об'єктива, додаткового акумулятора та карти пам'яті. Кишеня, яка розташована під клапаном, дозволяє без побоювань зберігати мобільний телефон, USB кабель і зарядний пристрій до фотокамери.

Плечовий ремінь розрахований на людей з абсолютно різним зростанням, оскільки його довжина регулюється. Так само на сумці є кріплення на дорожню валізу, завдяки чому в подорожі вага техніки перейде на валізу, і Ви подорожуватимете «без нічого».

Матеріал: Бавовна, Полотнова тканина, Натуральна шкіра
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення