Об'єктив Pentax 15-30mm f/2.8 ED SDM WR HD PENTAX-D FA

Додати до порівняння
Код: S0021280
На складі
Гарантія  24 міс.



Цiна 56670.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Вологозахищений зум-об'єктив HD PENTAX-D FA 15-30mm F2.8ED SDM WR, який перекриває ширококутний діапазон фокусних відстаней і мають постійне відносне отверстіе- f / 2.8 на всьому діапазоні зумування. Об'єктив оптимізований під повнокадрові цифрові камери з байонетом «К». При роботі в зв'язці з дзеркальної цифрової полнокадровой камерою, діапазон фокусних відстаней об'єктива буде варіюватися від надширокого 15 мм до широкого 30 мм *. Це дає можливість створити цікаві візуальні ефекти, в тому числі - акцентувати увагу на сприйнятті перспективи і досягти надзвичайної великої глибини різкості і отримувати знімки з чудово промальовані деталями по всьому полю зображення, що особливо актуально при зйомці пейзажів.

Вже стало звичним для об'єктивів преміум-серії від Pentax - покриття, що просвітлює HD Coating - допомагає отримувати чіткі, висококонтрастні зображення, вільні від перевідбиттів і відблисків, навіть в складних світлових умовах і контровому світлі. Максимально відкрита діафрагма f / 2.8 дозволяє фотографувати малоосвітлених об'єкти і пейзажі з рук без використання штатива. Безшумна плавна робота автофокусу об'єктиву забезпечується за рахунок вбудованого в об'єктив фокусировочного мотора SDM (Supersonic Direct-drive Motor).

* При установці на дзеркальні фотокамери PENTAX з матрицею APS-C об'єктив HD PENTAX-D FA 15-30mm F2.8ED SDM WR перекриває в перерахунку на формат 35 мм фокусні відстані від 23 мм до 46 мм.

Ключові особливості:

· Вологозахищеного виконання
· HD покриття, що просвітлює
· Захисне покриття передньої лінзи Super Protect
· Швидкий кільцевої SDM (Supersonic Direct-drive Motor) фокусировочний мотор
· Механізм швидкого переходу до ручного фокусування простим зрушенням кільце фокусування Quick-Shift Focus system
· Вбудована бленда
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення