Фотокамера бездзеркальна Panasonic Lumix DC-GH5 body

Додати до порівняння
Код: DC-GH5EE-K
Немає на складі
Гарантія  24 міс.



Цiна 37999.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Системна камера компанії Panasonic формату Micro Four Thirds - модель Lumix DC-GH5, позиціонується виробником як гібридна камера, здатна однаково добре виконувати як чудової якості фото, так і знімати відео у форматі 6К. Спільна робота матриці Digital LIVE MOS, потужного графічного процесора Venus Engine і пятіосевой системи стабілізації зображення Dual IS сприяє отриманню різких, барвистих, добре деталізованих фото і яскравих динамічних відео.

20.3 МП матриця і процесор обробки зображень Venus Engine
Системна камера Lumix DC-GH5 побудована на базі матриці Digital LIVE MOS (17.3х13.0 мм) дозволом 20.3 МП і високопродуктивного процесора обробки зображень Venus Engine. Велика площа сенсора, поліпшена система фокусування, відсутність low-pass фільтра дозволяють отримувати різкі зображення з хорошою деталізацією і барвистою, природною передачею кольору. Пятіосевой система стабілізації Dual IS мінімізує наслідки вібрації камери, що виникають при зйомці в русі або "з рук", в умовах недостатньої освітленості, забезпечуючи отримання якісних результатів. Крім цього, затвор камери володіє надзвичайною швидкістю спуску - 1/8000 с, що в поєднанні зі швидкісними об'єктивами (мається на увазі швидкість зміни величини діафрагми) дозволяє виконати моментальне фото без підготовки, з вражаючою розфокусуванням.

Різноманітні режими роботи
Камера надає можливість зйомки необмеженої серії знімків з подальшим вибором саме тих кадрів, які найкраще відповідають намірам фотографа. Надшвидкісний режим 4К PHOTO при 60 fps фіксує навіть найшвидший рух, яке просто неможливо відстежити в звичайних цифрових "дзеркальних" камерах. Завдяки функції post focus можна спочатку виконати знімок, а вже потім вибрати точку фокусування на вийшов зображенні. Функція суміщення фокусу focus stacking дозволяє отримати кадри з дивовижною глибиною різкості, що буде дуже корисним при зйомці зі швидкісної діафрагмою, крупним планом або під час макрозйомки. Для плавного і інтуїтивно зрозумілого вибору блоку фокуса всередині накладеної зони фокусування в камері використовується джойстик на задній панелі. Кадр умовно ділиться на 225 областей або зон фокусування. У режимі custom multi AF можна вибрати масив блоків, тобто кілька зон фокусування.

3.2 'дюймовий відкидний РК-монітор і електронний OLED видошукач
Фотоапарат оснащений 3.2 'дюймовим відкидним дисплеєм і електронним OLED LVF видошукачем з 100% покриттям кадру. Видошукач з високою роздільною здатністю 3680k дає можливість зручного кадрування навіть при сильному освітленні, а коефіцієнт збільшення 0.76x (в 35-мм екв.) Дозволяє легко побачити найдрібніші деталі зображення. Виконувати кадрування за допомогою видошукача буде зручно навіть в окулярах.

4К відео з кадровою частотою 60 к / с
За допомогою Lumix DC-GH5 можна записувати відео в форматі 4К максимальною роздільною здатністю 3840х2160p зі швидкістю 60 кадрів в секунду. Можна вибрати один з чотирьох форматів запису, таких як AVCHD і MP4 для полегшеного відтворення, або MP4 (LPCM) і MOV для простого професійного редагування. Зображення з високою роздільною здатністю досягається завдяки попиксельной, без обрізки, записи з сенсора. Вести запис в відео-режимі можна без тимчасових обмежень, до заповнення карти пам'яті.

Можливості бездротового обміну даними і віддаленого управління
Камера оснащена вбудованими Wi-Fi і Bluetooth контролерами, а також підтримує технологію NFC для зручної, швидкої бездротової передачі даних на смартфон або планшет. Можна використовувати стандартний додаток компанії Panasonic Lumix Image App. (Android / IOS) для управління спуском затвора та іншими параметрами, а також керувати записом відео віддалено.

Подвійний слот SD-карт
Пристрій оснащений подвійним слотом для медіа-носіїв, що дозволяє вести запис одночасно на обидві SD-карти, переключитися на другу карту після заповнення першої, або здійснювати резервне копіювання на другу карту.

Волого, пило, морозозащіщенний корпус з магнієвого сплаву
Завдяки наявності спеціальних ущільнюючих елементів, пристрій характеризується волого- та пилу, а також морозостійкістю до -10 ° C. Компактний корпус камери надійно захищає розміщені всередині нього елементи за рахунок використання магнієвого сплаву.

додатково:

Розміри: 139х98х87 мм
Вага: 725 г




Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення