Флешка Sandisk Vault 8GB USB2.0 Flash Drive (SDARC1-008G-U46)

Додати до порівняння
Код: SDARC1-008G-U46
Немає на складі
Гарантія  36 міс.



Цiна 125.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Пристрій для тривалого зберігання найважливішої інформації.

Модель виконана в стильному металевому корпусі, що нагадує акуратно опудало водою камінь. Дизайн поєднує в собі гострі грані і плоскі поверхні, які роблять цей пристрій більш впізнаваним. Для підключення до комп'ютера використовується інтерфейс USB 2.0, а під спеціальною гумовою заглушкою ховається роз'єм microUSB.

Кабель входить в комплект поставки. Для того щоб пристрій не линула по столу, на його днище передбачена гумова вставка, усередині якої знаходиться спеціальна область для наклейок, що йдуть в комплекті поставки. Вони використовуються для підпису вмісту флешки. Також в коробці з SanDisk Memory Vault ви знайдете чохол з м'якої тканини, в який поміститься накопичувач і USB кабель.

На верхній панелі пристрою розташований червоний світлодіодний індикатор, що сигналізує про стан пристрою.

Накопичувач важить 82 грами, а його товщина складає всього 1 сантиметр.


Технологія Memory Vault включає в себе власний контролер пам'яті і системного програмного забезпечення, що використовується для управління цими компонентами. За заявою виробника, накопичувач здатний зберігати дані протягом 100 років. Настільки значний результат розробники отримали шляхом тестування прискореного циклічного впливу температури на накопичувач. Також пристрій відрізняється підвищеною міцністю і легко переживе не тільки удари і падіння, але і землетрус. Залишається лише не забути, де ви його залишили.

Запис даних відбувається зі швидкістю 8,69 МБ / с, а швидкість читання складає 21,8 МБ / с.
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення