Фотокамера цифрова дзеркальна Nikon D750 body

Додати до порівняння
Код: VBA420AE
Немає на складі
Гарантія  36 міс.



Цiна 0.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
"Дзеркальний" камера Nikon D750 являє собою ідеально підібрану сукупність елементів: повнокадровий сенсор з помірним дозволом, відмінно проявляє себе на високих ISO, чіпкий швидкий автофокус, серійна зйомка зі швидкістю 6.5 кадрів в секунду, поворотний екран, підтримка двох карт пам'яті, гнучке управління, вбудований Wi-Fi модуль. Камера стане гідним супутником як просунутого ентузіаста, який вирішив освоїти фотозйомку "на повний кадр", завдяки наявності звичного автоматичного і напівавтоматичних режимів, так і для "весільник" і не дуже вимогливих "репортажніков», не розраховують витрачати всі свої гонорари на дорогу фототехніку.

24.3 МП повнокадровий матриця і графічний процесор EXPEED 4
Nikon D750 оснащена 24.3 МП сенсором, не позбавленим низькочастотного (антімуарного) фільтра, і процесором обробки зображень EXPEED 4. Камера відмінно працює в широкому діапазоні світлочутливості, є вбудоване шумозаглушення. Знімки, зроблені за допомогою Nikon D750, відрізняються хорошою деталізацією і "фірмовою" барвистою передачею кольору, настільки улюбленої шанувальниками цієї марки. Швидкість серійної зйомки становить 6.5 кадрів в секунду, що є відмінним показником для "полнокадровой" дзеркальної камери, буфера обміну буде досить для 11-13 знімків в RAW-форматі і 43 - 47 - в JPEG, в залежності від налаштувань.

Швидка і точна автофокусування Nikon Multi-CAM 3500FX II
Дуже швидка і точна автофокусування досягається завдяки модулю АФ Nikon Multi-CAM 3500FX II з 51 точкою фокусування і 15 перехресними датчиками, які покривають практично всю площу кадру. Можливості модуля Nikon Multi-CAM 3500FX II широкі: тонка настройка по всіх точках і можливість вибору зони, що стежить автофокус, 3D-стеження.

програмні можливості
"Зеркалка" D750 оснащена стандартними режимами роботи: P / A / S / M, повний "автомат", його версія з примусово відключеною спалахом, набір сюжетних режимів, два призначених для користувача режиму. Програмні можливості камери досить широкі: Active D-Lighting, класична система програмної роботи Nikon з динамічним діапазоном, склейка HDR, мультиекспозиція, інтервальна зйомка з гнучкими настройками, програмне керування просторовими спотвореннями і віньєтування.

Відеозапис в Full HD форматі 
За допомогою Nikon D750 можна знімати відео максимальною роздільною здатністю 1920х1080p c кадрової частотою до 60 к / с, прогресивною розгорткою і максимальним бітрейтом 24 Мбіт / c. У процесі зйомки можна регулювати гучність записуваного звуку, керувати експозицією, доступні всі ручні настройки. Вбудований мікрофон - стереофонічний, є можливість підключення зовнішнього мікрофона і навушників, що дозволяє записати звукову доріжку професійної якості. Безпосередньо в процесі відеозапису можна транслювати нестиснене відео безпосередньо по HDMI, доступна цейтраферні відеозйомка. Завдяки високій якості одержуваного відео камера може бути рекомендована для професійної відеозйомки.

3.2 'дюймовий ЖК-дисплей і оптичний видошукач
3.2 'дюймовий ЖК-екран характеризується дозволом 1.23 млн. Точок, відмінною яскравістю і поворотним механізмом, що дозволяє відхиляти його на 90 ° вниз і трохи більше - вгору, що дуже зручно при здійсненні відеозйомки і фотографування з незвичайних ракурсів. На екран в режимі Live View можна вивести всю службову інформацію, настройки, сітку або горизонт. Видошукач оптичний, з відмінним оглядом, покриття кадру становить 100%, є можливість диоптрийной настройки. Завдяки вбудованому напівпрозорому OLED-екраном, на видошукач можна вивести сітку і індикатори рівня нахилу камери.

Бездротова передача даних, два слота під медіа-носії
Завдяки вбудованому Wi-Fi модулю, можна швидко передавати знімки на поєднане мобільний пристрій або керувати камерою з нього ж. Наявність двох слотів під карти пам'яті форматів SD (SDHC / SDXC) дозволяє надійно зберігати інформацію. Доступна як послідовний запис на дві карти, так і дублювання.

Ергономічно продуманий захищений корпус, можливість використання широкого парку оптики
Корпус "дзеркальної" камери виконаний в традиційному для даного сегмента стилі, якість збірки і матеріали не викликають нарікань: кремнієве шасі, гумове покриття корпусу, щільні заглушки - камера готова до роботи в суворих умовах. Великий виступ для лівої руки, облицьований гумою, дозволяє комфортно утримувати пристрій. Nikon D750 оснащена стандартним як для повнокадрових камер байонетом F Nikon, що підтримує великий парк відповідної оптики, а також сторонні об'єктиви під цей байонет. Використання DX-режиму дозволяє використовувати і кроп-оптику.

додатково:

Розміри: 141x113x78 мм
Вага: 840 г (з батареєю і картою пам'яті)

Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення