Фотоапарат Canon EOS 100D kit 18-55 DC III

Додати до порівняння
Код: 8576B032
Немає на складі
Гарантія  24 міс.



Цiна 0.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
Canon EOS 100D має надзвичайно компактний розмір на ряду зі своїми дзеркальними побратимами, однак це не стало на заваді для розробників оснастити цю камеру хорошою «начинкою». Завдяки встановленому процесору Digic 5 камера здатна знімати зі швидкістю до 4 кадрів в секунду серію з 28 кадрів і це при вирішенні в 18Мп. Фотоапарат записує відзняті кадри в формати 14-біт RAW і JPG.

Система фокусування 9-ти точкова. Окремо варто відзначити гібридну, фазово-контрастну систему автофокусу другого покоління. Фазові датчики покривають 80% кадру. До фотоапарату можливе приєднання об'єктивів з кріпленням EF, EF-S. Видошукач охоплює 95% кадру. Що стосується дисплея, то він в цій моделі має діагональ 3 '' і приголомшливі кути огляду до 170 градусів! Камера вміє писати FullHD-відео на швидкості 30 кадрів в секунду. Світлосила у 100D на висоті - від ISO 100 до ISO 12800, також має можливість розширення до 25600. Це дозволить вам робити приголомшливі знімки при поганому освітленні.

Режими роботи стандартні: P / S / A / M, сюжетні режими (деякі винесені на селектор окремо), творчий АВТО режим, зйомка без спалаху, повна автоматика. Доступні нові режими «Діти», «Їжа» і «При свічках». Відзначу й з'явилися фільтри пост-обробки, причому з можливістю їх паралельного застосування зі зйомкою в звичайному режимі - камера буде записувати відразу два кадри.

Інтерфейси: зовнішній мікрофон, пульт ДУ, miniUSB, miniHDMI. Камера комплектується батареєю Canon LP-E12 ємністю 870 мАг, що дозволить зробити Вам в середньому 440 знімків в різних режимах зйомки.
Матеріал корпусу: алюміній, пластик, алюмінієвий сплав і полікарбонатна смола вуглецю і скловолокна. Це надає апарату, не дивлячись на його компактність, міцність, що в поєднанні з хорошою складанням дає нам впевнене користування камерою без зайвих поскрипувань і зазорів.

Більш детально про компактності апарату - 116.8х90.7х69.4 мм, а вага апарату складає всього 407 м

В комплекті об'єктив Canon 18-55 DC III.
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення