Об'єктив Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Додати до порівняння
Код: 9517A008
Немає на складі
Гарантія  24 міс.



Цiна 0.00 грн.
шт.
Швидкий заказ за телефоном
EF-S 17-85 мм f / 4.0 - 5.6 IS USM від компанії Canon - це відмінний універсальний об'єктив для фотоапаратів EOS з кріпленням EF-S. Швидкий автофокус, ефективний набір фокусних відстаней, система оптичної стабілізації зображення, невелика вага і компактні розміри роблять цей трансфокатор відмінним придбанням для використання в більшості ситуацій.

Зум-об'єктив 17-85 / f4.0-5.6 IS USM характеризується універсальним фокусною відстанню 27 - 136 мм (в 35-мм еквіваленті), що дає можливість використовувати його в більшості знімальних ситуацій.

Компактні розміри корпусу і легка вага дозволяють завжди мати об'єктив «під рукою», що особливо зручно для мандрівників і активних фотолюбителів.

Розроблений спеціально для використання з цифровими фотокамерами, об'єктив EF-S 17-85 мм f / 4.0 - 5.6 IS USM має оптичну конструкцію з 17 лінз, об'єднаних в 12 груп. У їх число входить двосторонній асферичний елемент, ефективно нейтралізує аберації і забезпечує високу контрастність зображення. Спеціалізоване покриття лінз від компанії Canon пригнічує ореоли і відблиски, а додаткова унікальна бленда допоможе ще більше знизити частоту їх появи.

Цей об'єктив оснащений оптичною технологією стабілізації зображення від Canon, забезпечуючи компенсацію до трьох повних кроків і мінімізуючи можливість розмиття зображення. 6-пелюсткова діафрагма округлої форми забезпечує м'яке приємне розмиття заднього плану і привертає увагу до об'єктів, що знаходиться у фокусі.

Ультразвуковий привід (USM) і вдосконалені алгоритми автофокусування дозволяють фотографу швидко і безшумно виділити об'єкт його уваги. Режим високоточної ручного фокусування підтримується навіть при активному режимі автофокусу.

  • легкий і компактний універсальний об'єктив для фотоапаратів EOS з кріпленням EF-S;
  • асферический елемент мінімізує аберації для отримання високоякісних зображень при зйомці по всьому діапазону фокусних відстаней;
  • оптимізоване покриття лінз мінімізує відблиски і ореоли;
  • стабілізатор зображення, з ефектом еквівалентним збільшенню швидкості затвора на 3 ступені;
  • округлої форми діафрагма створює ефект естетично приємного «боке»;
  • швидка, точна і безшумна фокусування завдяки кільцевому ультразвуковому приводу (USM), доступна в будь-який момент ручна корекція роботи АФ.

Фізичні характеристики:

Діаметр фільтра: 67 мм
Максимальний діаметр х довжина: 78,5 х 92 мм
Вага: 475 г


Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Вхід на сайт
Запам'ятати Забули пароль?
Замовити зворотній дзвінок
— поля, відмічені зірочкою, обов'язкові для заповнення